A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

Conditii de returnare

- Produsele achizitionate de pe site-ul www.parfumela.ro pot fi returnate sau inlocuite in baza Ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

- In termen de maxim 10 zile lucratoare de la momentul intrarii in posesia coletului, clientul poate solicita inlocuirea (daca acest lucru este posibil) sau returnarea produselor achizitionate.

- In cazul returnarii produselor fara a fi necesara inlocuirea acestora, banii vor fi rambursati in termen de maxim 15 de zile de la retur, prin transfer bancar intr-un cont in LEI furnizat de catre client, in urmatoarele conditii:

1. Produsele returnate sa fie in stare perfecta, intacte, sigilate (in cazul produselor sigilate cu folie de plastic, acesta sa fie intact - nedesfacut), nefolosite.

2. Daca motivul solicitarii de inlocuire sau returnare il reprezinta o eroare a noastra, costurile de returnare a produselor sunt suportate de catre noi.

3. Inlocuirea sau returnarea coletului fara motiv sau daca motivul nu este imputabil noua costurile de transport in vederea returnarii produselor sunt suportate de catre client, chiar daca la momentul achizitiei transportul a fost gratuit.

- Procedura de returnare si inlocuire: contactati-ne, telefonic sau prin e-mail, in termenul mentionat mai sus. Un consultant de la www.parfumela.ro va va oferi asistenta pentru stabilirea modalitatii de returnare/inlocuire.
conditii de returnare | parfumela.ro © 2022