A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

Grup olfactive

Esente parfumuri lemn sfant

Grup olfactiv: lemnoase si muschi

Lemn Sfant

   Palo Santo – Lemn sfant
"Lemnul Sfant" este protejat de guvernul Peruan si este un lemn natural aromat utilizat de secole de catre incasi si populatiile indigene din Anzi ca un remediu folosit in principal pentru purificarea spirituala si curatare. Calmeaza si in acelasi timp favorizeaza meditatia si relaxarea.
Se poate utiliza atat pentru curatarea campului energetic cat si a spatiilor de locuit, instrumentelor si obiectelor sacre sau de lucru ezoteric (cristale, pendule, anse) etc.
Instructiuni de ardere:
Folositi o lumanare aprinsa sau o bricheta pentru a aprinde batul de Palo Santo. Mentineti in lemnul in flacara intr-un unghi de aproximativ 45 de grade, indreptand varful in jos inspre flacara. Lasati-l sa arda in jur de 30 de secunde pana la un minut apoi suflati si stingeti-l. Cu lemnul in mana plimbati-va prin spatiul de lucru sau locuit, baie sau in orice loc doriti sa curatati energetic. Mirosul bogat va aduce pace si claritate si sentimente placute. Dupa ce terminati, asezati batul pe un bol sau vas rezistent la caldura, acesta se va stinge de la sine. Poate fi reaprins de multe ori pana cand se consuma.
Descriere
Are o aroma fina de citrice cu note de baza de tamaie, ruda sa de aproape, Palo santo a fost folosit de mii de ani in Peru si Ecuador de catre samani si vindecatori, de asemenea este folosit si pentru indepartatea insectelor, pentru raceli, astm, alergii, stres, anxietate, rau de mare, migrene, artrita, dureri cervicale, meditatie si relaxare.
Magia lui Palo Santo se afla in procesul alchimic ce are loc dupa moartea unui “brat” sau a intregului copac. Pentru ca lemnul sfant sa obtina proprietatile sale magice si medicinale, el trebuie sa moara, dar nu oricum ci doar de o moarte naturala.

Titlu in engleza: Palo Santo

Parfumuri cu esenta, contin, miros de Lemn Sfant puteti gasii mai jos.

Parfumuri cu miros de lemn sfant

  • 1
lemn sfant - esente parfumuri | parfumela.ro © 2018