A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

Grup olfactive

Esente parfumuri clementina

Grup olfactiv: citrice

Clementina  Clementina (Citrus x Clementina) este un fruct dintr-o varietate de mandarine, care este cultivat în jurul Mediteranei și în Africa de Sud. Se crede a fi o încrucișare de portocală și mandarină. Copacul este viguros, dar este ideal pentru cei cu spatiu limitat, deoarece poate fi menținută ca un arbust mic, dar încă poartă multe fructe. Clementine sunt, în general, înfoliate mai dens decât alte soiuri cu frunze lungi ascuțite. furit său este turtită și mijlocii. Exteriorul este o culoare portocalie profundă, cu un aspect neted, lucios. Clementina separă cu ușurință în opt până la paisprezece segmente extrem de suculente. Ele sunt extrem de ușor de coaja, cum ar fi o mandarina, dar lipsa de sourness tangerine și semințe. Clementine nu se distinge întotdeauna de alte soiuri de mandarine: în limba germană, aceasta este, în general, denumit în continuare "Mandarine" și în japoneză, mikan. Clementine este ocazional mentionat ca mandarina algerian.


Povestea tradițională este că a fost "inițial un hibrid accidentale a spus ca a fost descoperit de către părintele Clément Rodier în grădina orfelinat său din Misserghin, Algeria." Nu există o altă poveste care pretinde că hibridul a fost produs în mod intenționat de către preotul algerian Pierre Clément. Prin urmare, nu este foarte clar care Clément Clementine a fost numit după. Cu toate acestea, există pretenții ea originea în China, mult mai devreme.

Ulei esential clementina este extras prin exprimarea la rece din coaja exterioară. Ea are o aromă de citrice crocante proaspete. Aroma sa este la fel de complex și multi-stratificat ca un bun Red Mandarine, dar mai dulce. Acesta dispune de dulceata de portocale dulci șorici sau mandarina, dar mai subtile, cu aproape un dram de floral pentru ea. Clementine se îmbină cu ușurință cu alte uleiuri esențiale - în special a celor din citrice și florale familie.

Ca un ulei puternic emoțional, a fost folosit in mod traditional ca un antidepresiv, pentru calmarea nervilor, alinarea anxietate și panică, precum și pentru promovarea relaxare. Punct de vedere fizic, acesta tinde sa fie un sedativ, care este de acord cu efectul său relaxant asupra minții. Unele autorități recomanda-o pentru tratarea batai rapide ale inimii, și pentru insomnie.   

Titlu in engleza: Clementine

Parfumuri cu esenta, contin, miros de Clementina puteti gasii mai jos.

Parfumuri cu miros de clementina

  • 1
clementina - esente parfumuri | parfumela.ro © 2019